Învățăm să salvăm vieți!

Status: Fundraising

Nu doar medicii salvează vieți, ci și oamenii simpli care știu că acorde primul ajutor. Iar cea mai bună instrucție se face pe un manechin special.

Vrem să desfășurăm cursuri de prim ajutor pentru copiii din mediile defavorizate care nu au acces la cunoștințele din domeniul medical. Și ei trebuie să știe să acorde primul ajutor. Nu știi cum viața te aduce în situația unui accident, iar singura persoană de față este cineva care provine dintr-un astfel de mediu. Nu ai vrea să știe să îți acorde primul ajutor?

Pentru a desfășura aceste cursuri avem nevoie de acest manechin, de aceea apelăm la tine: strângem fonduri pentru a-l achiziționa.

Implică-te în această acțiune ca să ne putem baza unii pe alții la nevoie, indiferent de mediul din care provenim!

 

Suma:

650 RON

Galantomi:

1

Donatii:

10

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cine suntem noi?

Asociatia pentru copii cu dizabilitati Ma Bucur de Viata sustine copiii cu nevoi speciale pe drumul catre independenta si in parteneriat cu Asociatia pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați (SRAU) care are ca scop acordarea primului ajutor in caz de nevoie persoanelor aflate in dificultate, interventia in operatiuni de salvare si actionarea prompta in caz de dezastre si calamitati, implicandu-ne in mod activ in societatea civila, deservesc comunitea la nivelul regiunii cuprinse in zona Galati-Braila-Tulcea.

Aceste cursuri se vor desfasura pe toata zona regiunii in care Asociația pentru copii cu dizabilități Ma Bucur de Viata si SRAU actioneaza (regiunea Galati-Braila-Tulcea) si vor contribui la aprofundarea cunostintelor de prim ajutor (resuscitare) a persoanelor in caz de nevoie.